Jugović: Presuda u korist Obradovića dovoljno govori o Vučiću kao "diktatoru" 1Foto: Privatna arhiva

Prvostepena presuda kojom se predsednik Aleksandar Vučić obavezuje da Bošku Obradoviću uplati 200.000 dinara zbog povrede ugleda i časti dovoljno govori o Aleksandaru Vučiću kao „diktatoru“ i o Srbiji kao „nedemokratskom društvu“, ocenio je večeras narodni poslanik i član GO SNS Bratislav Jugović.

Upravo u „diktaturi“ u kojoj živimo stečajni upravnik Dveri maše presudom koja nije pravosnažna, a mediji je objavljuju kao da je ova pravna stvar svršena, navodi  Jugović, dodajući da „diktator“ Aleksandar Vučić nema pravo žalbe, dok građanin Aleksandar Vučić ima obavezu da trpi uvrede i poniženja od svih protivnika „koji mu nisu ni do čukljeva“.

„To je „diktatura“ u kojoj Srbija živi. Biće od koristi podsetiti javnost da se ugled i čast Boška Obradovića opisuju njegovim upadom u zgradu RTS-a i pokušajem da prekine emitovanje programa. Obradović je rasterao sve svoje saborce od ugleda s kojima je stvarao pokret Dveri. A čast je potvrdio svojom odlukom da postane političar u vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa. Priliku da svoj ugled izmeri na izborima je bojkotovao, što građani Srbije ne smatraju časnom odlukom, već ga doživljavaju kao kukavicu. Za razliku od njega i ostalih Đilasovaca, predsednik Aleksandar Vučić svoj ugled je izgradio u narodu višedecenijskom političkom borbom, ne bežeći od izazova i ne tražeći privilegije“, naveo je Bratislav Jugović u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari