Lečić se povukao sa čela pokreta "Demokrate Srbije" 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije, naveo je glumac Branislav Lečić na svom Tviter nalogu.

„Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju“, obrazložio je Lečić svoju odluku.

Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave „ Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić zbog aktualne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.

U intervjuu za Insajder glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu Tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu proverava navode Danijele Štajnfeld o navodima da ju je silovao kolega Branislav Lečić.

Glumac i političar Branislav Lečić dobio je poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom ovih optužbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari