Ljajić podržao listu "Vakat je" 1Foto: Medija centar

Lider SDPS Rasim Ljajić podržao je listu „Vakat je“ na izborima za Nacionalni savet Bošnjaka koji se održavaju 4. novembra.

Ljajić je u sredu uveče simpatizerima na završnoj konvenciji poručio da će ta lista biti ubedljivi pobednik predstojećih izbora.

On je rekao da 4. novembar za Bošnjake predstavlja test inteligencije i zrelosti i da kako vreme odmiče nema nikakvu dilemu da će taj test položiti.

„Drugi su, misleći da rade na našu štetu, radili u našu korist i ja verujem da nećete imati dilemu i da ćete glasati za listu koja je najbolja“, naveo je Ljajić.

Nosilac liste „Vakat je“ Sait Kačapor rekao je da će se zalagati za ujedinjenje Islamske zajednice, kao i za identitet i posebnost Bošnjaka.

„Bošnjaci treba da većinskom srpskom narodu pokažu da poštuju njihovu kulturu i običaje i na taj način im poruče da i oni treba da poštuju bošnjačku kulturu i običaje“, rekao je Kačapor i istakao da će se boriti za dobrosusedske odnose, ali i dati doprinos da se otvore poglavlja 23. i 24. u procesu pridruživanja Evropskoj uniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari