Lutovac: Tužiću Lečića zbog gnusnih laži 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

„Branislava Lečića ću tužiti sudu zbog gnusnih laži koje je izneo u tom tekstu, kao i sve odgovorne zbog falsifikovanja dokumentacije kojom su na prevaru pokušali da preotmu stranku“, kaže u izjavi za Danas Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke.

Lutovac je reagovao na autorski tekst Branislava Lečića i njegove optužbe da je prodao stranku drugoj političkoj organizaciji, izdao saborce, osnivače stranke i sve demokrate i glasače DS-a u Srbiji…

Predsednik Demokratske stranke tvrdi za Danas da gotovo svakodnevno neko od bivših funkcionera i članova DS-a iznosi neistine. „Među njima je i Lečić, bivši član Demohrišćanske stranke, LDP-a, Moje Srbije i DS-a“, objašnjava Lutovac.

On napominje i da je Demokratska stranka preokupirana reformom stranke i izradom zajedničke platforme opozicije za poštene i slobodne izbore.

„Zaista nemam vremena, niti želju da nastavim da odgovaram na podmetačine koje za cilj imaju da preusmere pažnju javnosti“, poručuje na kraju Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke“, reagujući na autorski tekst  Branislava Lečića pod naslovom „Lutovac je, znamo, u Đilasovom džepu“.

Lečić je, da podsetimo, optužio aktuelnog predsednika demokrata  da je DS predao na  milost i nemilost drugoj partiji i drugom lideru, od koga dobija platu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari