Malović: Obradoviću, tvoju decu niko ne pominje 1Vladanka Malović Foto: Miroslav Dragojević

Vladanka Malović, za koju se smatra da je i dalje šefica Informativne službe Srpske napredne stranke, ponovo je danas na društvenoj mreži Tviter na zvaničnom nalogu SNS ostavila objave upućene Bošku Obradoviću, lideru Dveri, ispod kojih se potpisala imenom.

„Tvoju decu niko ne pominje, niti zna kako se zovu, ni koliko godina imaju. A to šta sve lažeš o Danilu je poseban nivo i političkog i ljudskog mulja u kom smrdiš, bedo fašistička. Vladanka“, piše u objavi.

To je odgovor na transkript konferencije za štampu Dveri koju je prethodno „okačio“ Obradović pod naslovom „Hrkalovićka i Belivuk su projekt SNS“. U tekstu se pominje i Danilo Vučić, sin predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

„Više članova ove kriminalne grupe viđano je u društvu sa sinom predsednika SNS, a kao jedan od primera možemo navesti zajedničko gledanje utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji. Da li je moguće da službe bezbednosti koje su obezbeđivale ovo zaštićeno lice nisu znale sa kim se on druži i da to nije znao njegov otac? To nije moguće. Jedini odgovor je da su oni to odlično znali i da to za njih tada nije bilo sporno zato što je ova kriminalna grupa bila u okviru SNS“, navodi se u delu teksta.

„Gospođo Vladanka, na mojoj današnjoj konferenciji na kojoj sam otkrio da iza kriminalne grupe Velje Nevolje stoji SNS nije bilo novinara. Sve ste uspešno zatvorili. Čemu onda nervoza? Inače, šteta što sud već dve godine ne zakazuje ročište na kome treba da dokažete ove uvrede“, napisao je Obradović.

„To što niko od novinara ne želi da bude u istoj prostoriji u kojoj si ti potpuno razumem. Teško je udisati isti vazduh sa takvim bolesnim fašistom. Što lažeš da je Belivuk šamarao Danila, bedniče?“, uzvratila je Malović.

„Poštovana gospođo, razumem da je lakše vređati nego odgovoriti na moja pitanja ko je doveo Dijanu Hrkaloviš u BIA pa u MUP, ko je dao policijske značke i zaštitu Saletu Mutavom i Velji Nevolji i postavio ih na Partizanov jug, čiji sin se družio sa uhapšenim kriminalcima“, odgovorio je Obradović.

Malović i Obradović imali su sličnu raspravu na Tviteru u septembru 2020. čiji je povod bilo to što je lider Dveri objavio fotografiju na kojoj su Aleksandar Vučić, Milo Đukanović i kontroverzni palestinski političar Muhamed Dahlan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari