Marković: Lažna vest da je funkcionerki SSP u Jagodini obijen stan 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je „lažna vest“ da su na stanu funkcionerke Stranke slobode i pravde (SSP) Katarine Jokić u Jagodini obijena vrata, saopšteno je iz gradske uprave u tom gradu.

Marković je u saopštenju istakao da je policijska uprava u tom gradu odmah reagovala na prijavu sina članice Stranke slobode i pravde Katarine Jokić, i da je utvrđeno da na vratima njihovog stana nema tragova obijanja.

On je ocenio i da je potpredsednica SSP-a Marinika Tepić na svom Tviter nalogu objavila „lažnu vest“ da su obijena vrata na stanu Katarine Jokić, i kako je dodao, odmah „uprla prstom“ u njega, još jednom ga „lažno optuživši kao nalogodavca“.

„Zvanično smo zatražili i dobili zapisnik Policijske uprave (PU) u Jagodini koji vam prilažemo“, naveo je Marković u saopštenju u kojem je i priložio fotografiju objave Marinike Tepić na Tviteru, kao i saopštenje Direkcije policije PU Jagodina.

U saopštenju PU Jagodina koje je medijima prosledila gradska uprava Jagodine, navedeno je da je policija odmah po prijavi izašla na teren i da „kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata“.

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su nepoznate osobe obile stan predsednice gradskog odbora SSP u Jagodini Katarine Jokić, i zatražila od policije i tužilaštva da hitno otkriju izvršioce i nalogodavce.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari