Obijen stan funkcionerki SSP u Jagodini 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Predsednici odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Jagodini Katarini Jokić obijena su vrata od stana u kome živi sa sinom, saopštila je danas SSP i zatražila od policije i tužilaštva da hitno otkriju izvršioce, ali i nalogodavce.

Navodeći da u momentu razvaljivanja brave i vrata, Katarina Jokić i njen sin nisu bili u stanu, SSP je ocenila to pokazuje da se radi o „smišljenim i namernim zastrašivanjem i slanjem poruke u mafijaškom stilu: sledeći put ulazimo i ako ste tu“.

Stranka je dodala da su izvršioci prethodno skinuli i sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su komšije potvrdile sve ovo policiji. Prema SSP, naročito je indikativno i zastrašujuće što se ovo dešava u jeku slučaja „Palma“.

„Katarina Jokić je javnosti poznata kao žena koja je prva podigla glas protiv zla i bezakonja u tom gradu, već je maltretirana i zastrašivana lažnim prijavama Palminih funkcionera i slanjem policije na vrata“, navela je SSP.

Stranka je zatražila i da nadležni organi zaštite sve koji se bore da se sazna istina o „podvođenju devojaka i žena u Jagodini, za koje svedoci i žrtve tvrde je prvoosumnjičeni Dragan Marković Palma“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari