Policija tvrdi da nije obijen stan funkcionerke SSP 1Foto: Nenad Stevanović/Wikipedia

Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je netačna informacija da je obijen stan predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarine Jokić.

U saopštenju, koja je prosledila uprava grada Jagodine, navodi se da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti.

„Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata“, ukazala je policija. Kako se navodi, sin Katarine Jokić izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj. Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune, navodi se u saopštenju.

Podsetimo da je danas Stranka slobode i pravde saopštila da je obijen stan Katarine Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari