Mihajlović: Birači gube zbog bojkota 1Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Potpredsednica Vlade i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da joj je žao zbog odluke Saveza za Srbiju da bojkotuju izbore, jer će njihovi birači ostati bez svojih predstavnika u Skupštini.

Ona je u pisanoj izjavi navela da joj je žao što će odluka o bojkotu oštetiti birače opozicije, koji neće imati svoje predstavnike u Skupštini, a ne zbog toga što će bez funkcija u parlamentu ostati Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas i što njihove stranke neće dobijati novac iz budžeta. Jedino mesto na kom treba da se vodi dijalog je Skupština i zato je odluka Saveza za Srbiju na štetu njihovih glasača, ocenila je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da će zbog ovakvog odnosa opozicije prema građanima Srpska napredna stranka još više raditi na tome da pokaže šta je sve uradila i šta će sve da uradi za sve građane. Hoćemo da uverimo i njihove birače da veruju konkretnim delima Vlade, a ne praznim pričama opozicije. Dosta toga smo uradili, ali moramo još više, jer ne žive svi dobro. Učinićemo sve da naši građani žive bolje i to ćemo da pokažemo svojim rezultatima”, poručila je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari