Mihajlović: Neka se političari iz SZS-a slikaju sa onim što su sami izgradili 1Foto: Ministartsvo građevinarstva

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je danas da bi opozicioni lideri iz Saveza za Srbiju kada se već, kako je rekla Mihajlović, slikaju na auto-putu, treba da razmisle šta su iza sebe ostavili na Koridoru 10.

„Da je Koridor 10 građen onako kako su ga gradile prethodne vlade, danas na tom mestu ne bi bilo ni auto-puta ni galerije, već bi mogli da se slikaju u šumi, jer do pre nekoliko godina nije bilo ni metra asfalta u Grdelici“, navela je Mihajlovićeva u pisanoj izjavi.

Ona je ukazala da bi „možda političari iz Saveza za Srbiju radije sklonili i put i galeriju, jer ih je uradio neko drugi“.

„Ali srećom to nije moguće i auto-putevi koje smo izgradili ostaće tu za budućnost, da služe građanima Srbije i svima koji putuju kroz Srbiju“, rekla je Mihajlović.

Predsednik beogradske opštine Stari grad i funkcioner Stranke sloboda i pravda (SSP) Marko Bastać i predsednik Inicijativnog odbora SSP u Lazarevcu Miloš Petković skinuli su transparent na ulazu u Grdeličku klisuru na kojem su fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i na kojem je pisalo „Svetlo na kraju tunela“. Ceo postupak skidanja snimljen je i postavljen na društvene mreže, taj transparent se nalazio na galeriji iznad autoputa na takozvanoj Kosini 2, gde je bio postavljen 18. maja ove godine na otvaranju nove trase auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari