Mihajlović: Nije vreme za političke obračune 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović poručila je danas da epidemije korona virusa nije vreme kad treba se bavimo političkim obračunima, već da se jedinstveno i solidarno borimo protiv zarazne bolesti kao zajedničkog neprijatelja.

Kometarišući otvoreno pismo koje je danas uputio predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Mihajlovićeva je rekla da se, bez obzira na politička neslagaja, ne sme zaboraviti da je ovo zajednička borba celog društva.

„A predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na čelu čitavog sistema, u kojem su Vlada Srbije, sve državne institucije i medicinska struka, koji se danonoćno bore protiv epidemije”, navela je Mihajlovićeva u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da razume nervozu i političko neslaganje, ali je poručila da je ovo vreme zajedničkog rada i solidarnosti.

„Kad prođe epidemija, biće vremena za političke obračune i da svako iznese svoj program, ideje i rezultate. Sada se borimo za život svakog čoveka u Srbiji”, navela je potpredsednica Vade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari