Mihajlović: Predizborne koalicije nepotrebne, manje stranke same da izađu na izbore 1Zorana Mihajlović: Foto FoNet/Kabinet

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da su predizborne koalicije nepotrebne i da je vreme da i manje stranke samostalno izađu na izbore.

Mihajlović je u Malom Zvorniku rekla da je SNS najveća i najjača politička partija ne samo u Srbiji, već u regionu i da sarađuje sa svima, saopštio je njen kabinet.

„Možda je došlo vreme da svi izađu na izbore i da se ‘izmere’ u biračkom telu, pa da posle toga vidimo koliko ko ima podršku i da razgovaramo“, rekla je ona.

Mihajlović je dodala da „to nije priča o Socijalističkoj partiji Srbije (SPS)“ već o mnogim strankama koje su, kako je navela, “ godinama u Vladi, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama priljubljenim na predsednika (Srbije Aleksandra) Vučića i SNS“.

„To je sve lepo, sarađujemo sa svima, ali je vreme da vidimo koliko su individualno jaki“, rekla je ona.

Navela je i da će „Predsedništvo (SNS) razgovarati o svemu“, te dodala da „ima svoje mišljenje“ a da „nema potrebe da bilo ko bude nervozan zbog toga“.

„Ne odlučuje Zorana, ali imam pravo na svoje mišljenje i najmanje SPS ima pravo da mi zabrani da mislim“, rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari