Mihajlović: Smenićemo neradnike i lopove iz SNS 1Zorana Mihajlović Foto: Beta/Milan Obradović (Arhiva)

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović rekla je u u intervjuu „Srpskom telegrafu“ da je suština obraćanja lidera stranke Aleksandra Vučića na sednici Glavnog odbora da među naprednjacima nema mesta za neradnike i lopove u toj stranci.

Mihajlović kaže da za pozicije u stranci treba da se plaše svi koji nemaju rezultate i oni koji stranku koriste za lične interese.

„Za neradnike i lopove nema mesta u SNS, to je bila jasna poruka Vučića i nemam ni najmanju dilemu da su je i te kako razumeli svi koji je trebalo“, kazala je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, SNS kao najveća stranka u regionu, nosi najveću odgovornost i ima veliki broj vrednih ljudi zbog kojih je vreme da se sklone oni koji to nisu.

Mihajlovićeva ističe da je jedan broj funkcionera SNS zaboravio osnovne vrednosti na kojima je stranka nastala i zbog čega uživa ubedljivo najveću popularnost u Srbiji. Ona očekuje da posle izbora stranka oceni rad svih ministara u Vladi Srbije i dodaje da su „rad, trudi, znanje i obrazovanje merila za sve nas, jer najbolji treba da vode Srbiju“.

Mihajlovićeva naglašava da će predstojeći izbori biti jedni od najvažnijih u poslednjih nekoliko decenija.

„Na njima se neće odlučivati samo ko će voditi novu Vladu, već da li će Srbija uspeti da održi i zadrži svoju samostalnost, nezavisnost, neutralnost i dostojanstvo, koje posle toliko vremena danas imamo“, rekla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari