Mihajlović sutra otvara izložbu o novim projektima u infrastrukturi, prisustvovaće i Vučić 1Zorana Mihajlović: Foto Fonet/Zoran Mrđa

Ministarka infrastrukture, gradjevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović otvoriće sutra multimedijalnu izložbu „Srbija 2019. – godina infrastrukture: Ništa više nije daleko“, gde će biti prikazani ostvareni rezultati i novi projekti u oblasti infrastrukture, gradjevinarstva i saobraćaja.

Otvaranju izložbe u Palati Srbija prisustvovaće i predsednik države Aleksandar Vučić.

Izložba je podeljena u pet sala, u kojima su predstavljeni objekti, fotografije i filmovi o investicijama u svim oblastima infrastrukture, saobraćaja i građevinarstva, navodi se u pozivu.

Sale su uređne kao zasebne tematske celine posvećene drumskom, železničkom, vazdušnom, vodnom saobraćaju, građevinarstvu i komunalnoj infrastrukturi.

Na izložbi će biti sala Koridor 10, „Miloš Veliki“, železnica, avio-saobraćaj i sala vodni saobraćaj, u kojoj će biti predstavljen i projekat „Beograd na vodi“.

Organizator izložbe je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a održava se pod pokroviteljstvom predsednika države i Vlade Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari