Mihajlović: Vuk Jeremić je lider talibanskog krila opozicije 1Zorana Mihajlović: Foto FoNet/Kabinet

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da napadi predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića u vezi sa gradnjom gasne infrastrukture predstavljaju deo njegove kampanje kojom pokušava da zastraši svoje političke protivnike.

Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je stranka podnela krivičnu prijavu protiv premijerke Ane Brnabić, ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović i osnivača Milenijum tima (Millennium team) Stojana Vujka i Ivana Bošnjaka zbog malverzacija sa izgradnjom infrastrukture za gasovod vredne oko 75 miliona evra.

„Posle priče o „tajnom gasovodu“ i „tajnom cevovodu“, lider talibanskog krila opozicije, Vuk Jeremić, našao je novi način da privuče pažnju na sebe, podnošenjem krivične prijave u vezi sa izgradnjom gasovoda od Beograda do Loznice. Kao što je pokazao da ne zna da se infrastrukturni projekti ne mogu raditi u tajnosti, jer postoje zakoni koji to uređuju, sada je pokazao da ne zna ni druge procedure, jer bi inače znao da ministarstvo koje vodim nije ni na koji način učestvovalo u sprovođenju nabavke za gradnju gasovoda“, navela je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari