Foto: Screenshot Youtube SNS Voždovac

Mirković je u pisanoj izjavi negodovao što je Obradovićev advokat Vladimir Gajić jer je on visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremić.

„Kada bi u javnosti spomenuo i da je šef pravnog tima Vuka Jeremića, narodu bi odmah bilo jasnije zašto Gajić drži pridike tužiocima, poručuje im ko treba da bude glavnoosumnjičeni, presuđuje da li ima dovoljno dokaza, donosi presude umesto sudija i vrši sve vrste pritisaka na institucije“, navodi se u pisanoj izjavi.

Mirković je rekao da je „jedna takva tužiteljka svojevremeno obustavila istragu protiv vajnog ‘samo advokata’ Gajića zbog podstrekivanja na zloupotrebe kojim su nekadašnjeg srpskog giganta ‘Geneks’, kao i budžet Srbije, olakšali za neverovatnih 62 miliona“.

Advokat uzbunjivača iz vojne fabrike „Krušik“ Vladimir Gajić izjavio je ranije danas da je dobio uvid u spise tužilaštva na osnovu kojih je zaključio da ni tužilac ne zna koje delo stavlja na teret Aleksandru Obradoviću, jer u njima nema dokaza niti ijednog ugovora, pa da se stiče utisak da „policija i Krušik kriju ugovore i od javnog tužioca“.

Povezani tekstovi