Narodna stranka: Vlast nastavlja opasnu praksu sprečavanja političkih protivnika 1

Narodna stranka upozorava da naprednjačka vlast nastavlja opasnu praksu sprečavanja političkih protivnika da građanima ukažu na pravo stanje u Beogradu i čitavoj Srbiji i ponude rešenja.

Poslednja u nizu potvrda takve prakse je jučerašnje onemogućavanje odbornika kluba „Savez za Srbiju“ da se obrate gradskom parlamentu posle salvi uvreda i nepotkrepljenih optužbi koje su na njihov račun izrekli odbornici SNS, na čelu sa Goranom Vesićem, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Kako se ističe, zamena teza i lažno prikazivanje događaja, po kojem je Dragan Đilas odgurnuo naprednjačkog odbornika, dokazuje da režim ne preza ni od političkog linča neistomišljenika.

Napustićemo sednicu svaki put kada nam bude onemogućena replika, na koju imamo pravo po Poslovniku, i obratićemo se građanima preko medija. Nećemo dozvoliti da nas ućutkaju, rekao je potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“.

Odbornici kluba „Savez za Srbiju“, koji su formirali odbornici Narodne stranke sa svojim kolegama, nastaviće na svaki način da se bore da Beograđani čuju činjenice koje dokazuju nesposobnost i korumpiranost gradskih čelnika, a naš cilj svakako nije prepucavanje i valjanje u političkom blatu, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari