Milovan Drecun o peticiji: Nisam ništa potpisao, ne znam o čemu govorite 1Milovan Drecun Foto: Printscreen

“Nisam ništa potpisao, ne znam o čemu govorite.” Ovako je Milovan Drecun, predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Narodnoj skupštini i poslanik Srpske napredne stranke, odgovorio na pitanje Danasa o razlozima zbog kojih je potpisao „Peticiju za odlučnu odbranu ugleda i institucije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata koji priv njega vode političke i interesne grupe u zemlji i okruženju i medijima pod njihovom kontrolom“.

Na ponovljeno pitanje da li zaista nije dao svoj potpis, kao i poslat dokument u kojem piše da podržava tekst peticije, Milovan Drecun je odgovorio: “Rekao sam Vam”.

Milovan Drecun je za sada druga ličnost za koju je ustanovljeno da joj je potpis zloupotrebljen, odnosno da organizatori nisu imali dozvolu i odobrenje da ga potpišu ispod teksta koji su napisali kao obrazloženje zbog kojeg pokreću peticiju.

Naime, novinar, publicista i pisac Vanja Bulić potvrdio je juče za N1 da nije podržao petciju za „odbranu ugleda predsednika Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata“.

Nakon te izjave Vanje Bulića, spisak na sajtu Insitut za političko umrežavanje je ažuriran, pa se na mestu Vanje Bulića našlo ime kompozitora Saše Nikolića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari