Obradović: Čekamo GIK, a ne Vučića 1Foto: Dveri

Bilo je mnogo nepravilnosti i prigovora na biračkim mestima u Beogradu, još pristižu zapisnici sa svih biračkih mesta i dok ne ostvarimo uvid u birački materijal i ne uverimo se šta je naš pravi rezultat.

Ne priznajemo ishod ovih izbora koji je proglasio Aleksandar Vučić, a ne Gradska izborna komisija, poručio je lider Dveri Boško Obradović.

Obradović je čestitao gradskoj organizaciji Dveri u Boru na dobrom rezultatu, odnono koaliciji Dveri i Dosta je bilo koji su ostvarili rezultat od 8,5 odsto, a naglasio da ne može biti zadovoljan rezultatom u Aranđelovcu i Sevojnu gde su ostali ispod cenzusa.

Beograd je posebna priča. Bili smo svakako peti među 24 izborne liste, ali to nije nikakva uteha ako smo ostali ispod cenzusa, navodi se u pisanoj izjavi Obradovića.

Ovde još ne znamo šta je tačno naš rezultat, ističe on, jer GIK nije izašla sa svojim rezultatima, već rezultate izbora saopštavaju stranke vlasti i nevladine organizacije pod kontrolom vlasti.

Posle svega, lično smatram da je Beograd dobio i vlast i opoziciju kakvu je želeo. Nemam pravo da se ljutim na Beograđane što su izabrali Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića, kao i Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića. To je njihov izbor, ocenio je Obradović.

Srpski pokret Dveri i ja lično se posvećujemo skupštinskom radu u republičkom parlamentu, kao i najvažnijoj temi 2018. godine, a to je borba za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, najavio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari