Obradović: Gradnja infrastrukture za "Veliku Albaniju" i lakše kretanje snaga NATO (VIDEO) 1Foto: Miloš Đošić / Danas Online

Lider Dveri, Boško Obradović, odgovarajući na pitanja građana sa Tvitera, rekao je da mu se izgradnja autoputa i pruge prema Vašingtonskom sporazumu čini suprotna ekonoskim i nacionalnim interesima Srbije.

„Nemam ništa protiv da se potrebna infrastruktura gradi prema svim delovima Srbije ili srpskih zemalja u regionu, i da se na taj način ostvari neka vrsta saobraćajnih integracija između srpskog naroda, koji živi u različitim državama na bivšem jugoslovenskom prostoru“ – naveo je Obradović.

On je dodao da je skeptičan prema gradnji na osnovu dogovora iz Vašingtona.

„Ono što se dogovara na osnovu Vašingtonskog sporazuma mi pre deluje kao infrastruktura za ‘Veliku Albaniju’, ili infrastruktura za bolje kretanje snaga NATO pakta na ovom delu Balkana“ – objasnio je Obradović.

Kako je rekao, ne vidi ekonomski i nacionalni interes u izgradnji takvih saobraćajnica, već mu se čini suprotno njima.

„Mislim da je Vašingtonski sporazum u celini sporan, i da on donosi mnogo više štete nego koristi za srpski narod i državu“ – rekao je Obradović.

Šta je rekao o pravima LGBT+ populacije, izbornom uspehu Dritana Abazovića, medicinskoj upotrebi kanabisa i ukrupnjivanju opozicione desnice, saznajte na našem zvaničnom instagram profilu @danas.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Na vaša pitanja ove nedelje odgovarao je lider pokreta @dveri.rs Boško Obradović #vipitate #dveri #twitter #listDanas

Објава коју дели Dnevni list Danas (@danas.rs) дана

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari