Obradović: Napad na Stefanovića pokušaj ubistva opozicionog lidera 1Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Mučki i kukavički napad s leđa na Borka Stefanovića koji se sinoć dogodio u Kruševcu nije ništa drugo nego pokušaj ubistva jednog opozicionog lidera, s obzirom da je izvršen ispred sale gde se održavala tribina Saveza za Srbiju u Kruševcu i da je jasno da je dobro isplaniran, izjavio je lider pokreta Dveri Boško Obradović

Obradović je u pisanoj izjavi dodao da je zato posebno sramotna izjava predsednika SNS Aleksandra Vučića da se radi o lakim telesnim povredama iako je javnost imala prilike da vidi krvavog Borka Stefanovića sa ogromnom posekotinom na potiljku.

„Očekujem da nadležni državni organi saopšte identitet izvršilaca ovog krivičnog dela, ali i nalogodavaca, tj. onih koji stoje iza ovog pokušaja ubistva. Hvala Bogu što ovaj brutalan napad sedmorice maskiranih napadača nije završio smrtnim ishodom kao u slučaju Olivera Ivanovića, ali neko za ovo mora da odgovara“, ističe Obradović.

On je postavio pitanje zašto nisu uhapšena preostala petorica vinovnika ovog brutalnog prebijanja i zatražio da se javnost obavesti da li je i ko od njih član SNS.

Podsetimo, Borko Stefanović i Boban Jovanović iz Levice Srbije povređeni su sinoć u napadu maskiranih ljudi prilikom održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu. Oni su zbrinuti u kruševačkoj bolnici. Nekoliko sati nakon napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su napadači uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari