Obradović: Ne stižemo da zabeležimo sve Vučićeve laži 1Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Jučerašnja emisija „Oko“ je još jedan prilog za najavljenu izložbu „Stazama laži i obmane Aleksandra Vučića“. Mi ne stižemo sve ni da zabeležimo, koliko on stiže da laže, izjavio je predsednik pokerata DVeri Boško Obradović.

„Primera radi, ko normalan može da izjavi da je Boško Obradović služio za zataškavanje ubistva Ranka Panića? Niti sam ikada bio na vlasti niti na bilo kojoj funkciji da bih mogao da zataškavam bilo čije ubistvo, niti to ima ikakvog smisla, posebno u slučaju Ranka Panića sa kojim sam bio na istoj strani na istom mitingu na kome je izgubio život od policijskih batinaša na čijem čelu je bio sadašnji Vučićev najbliži koalicioni partner Ivica Dačić“, navodi se u pisanoj izjavi Boška Obradovića.

Kako on dodaje, upravo ovakvim izjavama i lažima Vučić stvara atmosferu mržnje u kojoj se dešava da neko prebije jednog od lidera opozicije.

„Kako izmišlja, laže i kleveta u ovom slučaju – tako Vučić laže u svim prilikama, i tu je zaista najveći u srpskoj istoriji. On je najveći lažov i prevarant u političkoj istoriji Srbije“, naglašava Obradović.

Vučić kaže da zna da narod želi status kvo na KiM, ali je to po njemu nemoguće, dodaje Obradović, pošto on smatra da je nemoguće, neka podnese ostavku da Srbiju vode oni koji žele da slušaju narod i bore se za očuvanje KiM u sastavu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari