Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice 1Boško Obradović Foto: FoNet/TV FoNet

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.

Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja.

„To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta Dverari nikada neće biti“, rekao je Obradović novinarima u Skupštini Srbije.

To je drugi put da se Obradović ograđuje od postupka Noga.

U oktobru prošle godine, Obradović je osudio izjavu Srđana Noga, kada je rekao da premijerka Ana Brnabić, ukoliko je parafirala Dablinski sporazum sa Evropskom unijom o migrantima, „treba da bude obešena istog časa na Terazijama“, a pored nje i Aleksandar Vučić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice”

  1. Pa majku mu nismo francuzi (namerno malim slovima) pa da nosimo giljotinu. Balkan je to.. Svilen gajtan nije dobra poruka posto se slabo vidi…

  2. Eto ti sad.Čovek nema pravo na svoj stav.U čemu se onda vi razlikujete od SNS-a ili nekada od ckskj? I tamo su sve sami klimoglavci kojima mozak i nije potreban jer vođa misli za njih.Nema razloga čovek da snosi ikakve posledice jer ogroman deo protestanata misli slično kao on

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.