Obradović: Za tri dana medijske hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković (Arhiva)

Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da ga nijedan medij sem N1 nije pozvao kako bi se čula druga strana o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, za šta su mediji okrivili Dveri.

„Tri dana traje medijska besomučna kampanja protiv mene i Pokreta Dveri, a da me nijedan beogradski novinar , osim N1, nije pozvao da da čuje drugu stranu priče o vređanju ćerke predsednika Srbije na Fejsbuku, sa kojom nemam nikakve veze, a zbog koje sam proglašen izopačenim i bolesnim umom, menatalno poremećenom osobom, predvodnikom kolone umobolnih nasilnika. Iako su se Dveri odmah ogradile i osudile objavu na Fejsbuku niko to nije objavio. Mi jesmo žestoki politički protivnici, ali nikada se nećemo baviti porodicama političkih protivnika“, rekao je Boško Obradović, lider Pokreta Dveri, dodajući da je bilo najnormalnije da izvršna vlast ukloni objavu na Fejsbuku o ćerki predsednika države, a ne da je tri dana reklamira i stavlja u epicentar pažnje.

On je rekao i da je „valjda bilo normalno da predsednik Vučić zaštiti svoju ćerku, a ne da dozvoili da se ona koristi za medijsko prepariranje političkih protivnika“.

Obradović se osvrnuo i na izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića koji je naveo da je Sibin Vukadinović, autor sporne objave na Fejsbuku pre nekoliko dana na suđenju bio u pratnji Obradovića kao obezbeđenje.

„Vukadinoviuć više od godinu dana nema nikakve veze sa tim pokretom. Ni jedan medij nije želeo da objavi da ta Vesićeva izjava nije tačna i da ja nemam obezbeđenje , već čine sve da nenormalnu objavu pripišu Dverima. Normalno je je bilo da se ta objava Vukadinovića odmah ukloni, a ne da se reklamira tri dana. Da se to dogodilo tu objavu ne bi videlo ni približno toliko ljudi“, naveo je Obradović, ponovivši da dok je on na čelu Dveri niko neće moći na taj način da se bavi politikom, da ulazi u privatnost i vređa porodicu.

On je ocenio da je razlog „dizanja hajke“ odvlačenje pažnje građana od aktuelnih afera, izdaje Kosova, onoga što se događa u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, a jedan od razloga, za dizanje hajke na Dveri je i početak kampanje Dveri za bojkot izbora i skupljanje potpisa za promenu migranske politike.

Obradović je dodao da je ideja Dveri da Srbija postupa sa migrantima poput Mađarske, Poljske, Češke i Slovačke – da treba da „zaštiti državne granice“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari