Obradović: Zašto "režimski mediji" četiri godine nisu pozvali nikoga od lidera opozicije da gostuje 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je televiziju O2, ali i televizije Pink, Hepi i Prva, koje je nazvao „režimskim medijim“ koji će ga u naredna dva meseca zvati da gostuje, zašto četiri godine nisu pozvali nikoga od lidera opozicije da gostuje u njihovom programu.

On je u saopštenju pitao i kako televizija O2 objašnjava da se setila opozicije dva meseca pred izbore, „ako četiri godine između dva izborna ciklusa vlada totalni medijski mrak“.

„Kako mislite da se četiri godine cenzure opozicije i režimske propagande mogu meriti sa jednim gostovanjem i to sa samo jednim ciljem – da dođe do sukoba između dva narodna poslanika koji pripadaju opoziciji“, upitao je Obradović.

On je pitao i zašto na tim televizijama nema izjava opozicije o aktuelnim temama i zašto nema debata i sučeljavanja sa predstavnicima vlasti.

„Šta posle jednog ovakvog podatka možemo da pričamo o izborima, osim da u takvim nenormalnim uslovima nema slobodnih i poštenih izbora“, naveo je Obradović.

Glavni i odgovorni urednik televizije O2 Dragan Karadžić ranije je pozvao Obradovića da, u snimljenoj emisiji ili uživo gostuje zajedno sa poslanikom Demokratske stranke Balšom Božovićem i predstavi svoje stavove, a Obradović je to odbio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari