Boško Obradović: Opozicija u Beogradu kopira akcije Dveri od pre četiri godine 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Najnovije akcije opozicije u Beogradu kasne pune četiri godine i „kopiraju ono što su Dveri tada pokušavale, od demonstracija do štrajka glađu, kada ostali to nisu želeli da podrže samo zato što su ih Dveri predvodile“, rekao je Boško Obradović, koji je nedavno podneo ostavku na mesto predsednika Dveri zbog loših izbornih rezultata.

Boško Obradović je na konferenciji za novinare u Čačku, na kojoj je najavio da će od danas ukinuti sva javna obraćanja, ocenio da je licemerje drugo ime srpske politike i da „posebno sramotno deluje ponašanje predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića“.

„Miloš Jovanović se pre izbora pored zakletve Đilasu zaklinjao i da će posle izbora pozvati građane na proteste ako bude prekršena izborna volja građana, a danas priznaje rezultate izbora i nema ga nigde na ulici jer ga ni do sada nije bilo nikada i nigde u opozicionoj borbi“, rekao je Obradović.

On je dodao da se nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestoroivć svrstava na stranu „jedne nedemokratske, izdajničke i korumpirane vlasti za koju je otvoreno rekao da je pokrala i njihove glasove na svim biračkim mestima gde nisu imali članove biračkih obora“.

Obradović je kazao da će posle današnje konferencije za medije u Čačku ukinuti sve javne i medijske nastupe jer je „rekao sve što je imao da kaže i uradio sve što je znao i mogao“ i dodao da će se posvetiti narednim loklanim izborima u Čačku.

„Zbog velikih republičkih tema zanemario sam grad u kome sam rođen i fizički i politički, u kome sam pod svojim imenom i prezimenom na čelu Dveri zajedno sa svojim saborcima iz Gradske organizacije na prošlim lokalnim izborima na kojima smo učestvovali 2016. godine osvojio 25 odsto glasova“, rekao je Obradović.

On je ocenio da je moral osnov svega, pa i politike i izrazio uverenje da će moral pobediti nemoral, a pošteni ljude prevarante u politici.

„Ja u to verujem i ne povlačim se iz te borbe“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari