Omladina Narodne stranke predložila Siniši Malom temu za novi doktorat 1Foto: Narodna stranka

Omladina Narodne stranke danas je pisarnici Ministarstva finansija predala predlog nove teme doktorata Siniše Malog „Kriminalne radnje i skandali gradonačelnika Beograda od 2014. godine do 2018. godine…

…pošto je Etički odbor Univerziteta u Beograd jegnoglasno odlučio da je prethodni doktorat plagijat, koji će najverovatnije biti poništen.

Omladinci su zatražili od Malog da ne ispuni sopstvenu želju i pocepa doktorsku disertaciju.

Pored predloga teme novog doktorata, omladinci Narodne stranke su Siniši Malom ponudili i pomoćnu literaturu do koje se može doći iz slobodnih medija koji su se bavili njegovim „kriminalnim radnjama i skandalima“ dok je bio gradonačelnik.

Predsednik omladine Narodne stranke Ivan Gajić rekao je da se oduzimanje doktorskog zvanja neće mnogo odraziti na status Siniše Malog u SNS-u, jer je to stranka ponavljača, tako da on nije ni prvi ni poslednji u njihovim redovima koji se susreo sa tim problemom.

Ne smemo zaboraviti da pored Siniše Malog, veliki problem predstavlja i diploma ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića o kojoj se trenutno zbog drugih skandala ne govori često“ dodao je Gajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari