Parezanović: Da Jeremić ne prođe kao Đinđić 1Foto:N1

Poslanik SNS-a i poverenik te stranke za Čačak Marko Parezanović ponovo se oglasio na društvenim mrežama, ali ovoga puta ne sa objavama kleveta, već pretnjom ubistvom upućenom lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću, navodi porrtal Ozon Press.

Kako prenosi portal Ozon Press, nakon što je Nebojša Krstić na svom Tviter nalogu objavio fotografiju Vuka Jeremića sa Slavišom Ristićem, nekadašnjim predsednikom opštine Zubin Potok, ispred jednog od pravoslavnih manastira na Kosovu i Metohiji, sa komentarom: “Jeremić & Otadžbina: Patriotski naboj fotografije baca u crveno“, oglasio se i poslanik Marko Parezanović.

Poruka koju je putem svog Tviter naloga Parezanović poslao Jeremiću nedvosmislena je: “Pretpostavljam da mu je Slaviša objasnio kakvu politiku da vodi, da ne bi prošao kao Đinđić“.

Policija i tužilaštvo još uvek nisu reagovali na eksplicitnu pretnju ubistvom koju je poslanik Parezanović javno uputio Vuku Jeremiću, naglašava portal Ozon Press.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić zatražio je danas da javno tužilaštvo po hitnom postupku reaguje na pretnje koje je poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Parezanović uputio predsedniku Narodne stranke (NS) Vuku Jeremiću, a vlast pozvao da prestane sa crtanjem mete na čelu lidera Narodne stranke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari