Potpisan sporazum o saradnji Stranke slobode i pravde i Sindikata Sloga 1Foto: Stranka slobode i pravde

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas i predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović potpisali su danas u Gornjem Milanovcu sporazum o saradnji.

Taj sporazum potpisan je sa ciljem unapređenja politike socijalne i radne zaštite kao i o zajedničkom učešću na izborima.

„Ovaj naš sporazum treba da bude model… treba da imamo partnera sa kojim će zajedno poslodavci, sindikati i država rešavati stvari“, izjavio je Đilas, a prenosi gminfo.rs.

On je kazao da je sidnikatima mesto u parlamentu jer je to način na koji oni mogu da se čuju i izbore za neke svoje zahteve.

„Kao sindikat, učestvovaćemo, u dogovoru sa Strankom slobode i pravde i Savezom za Srbiju, na nekim narednim izborima. Važno nam je da u ovom sporazumu i programu postoji da mi, kao predstavnici sindikata, možemo na listi Stranke slobode i pravde imati adekvatna mesta, jer mi kao sindikat ne možemo da učestvujemo samostalno na izborima“, kazao je Veselinović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Potpisan sporazum o saradnji Stranke slobode i pravde i Sindikata Sloga”

  1. Sporazum izmedju sindikata I stranke koju vode kapitalisti. Pa ovo je u rangu postavljanja Malog na celu tela za sprecavanje pranja novca. Pa dal ovde ima iko mozga?

  2. predsedniku je srbije mnogo tesko radi [24] sata ostali samo gledaju farmu i pink

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.