Advokat po službenoj dužnosti Branko Jovanović rekao je za naš list da još nije dobio rešenje istražnog sudije.
Radosavljević se i dalje nalazi na Hirurškoj klinici niškog Kliničkog centra i njegovo stanje je stabilno, potvrdio je za Danas pomoćnik direktora te klinike dr Dragoslav Miljković.

Advokat po službenoj dužnosti Branko Jovanović rekao je za naš list da još nije dobio rešenje istražnog sudije.
Radosavljević se i dalje nalazi na Hirurškoj klinici niškog Kliničkog centra i njegovo stanje je stabilno, potvrdio je za Danas pomoćnik direktora te klinike dr Dragoslav Miljković. Prema njegovim rečima, tokom jučerašnjeg dana, sanirana je inficirana rana na Radosavljevićevoj glavi, koju je zadobio prilikom pokušaja samoubistva.
– Radosavljević je svestan i komunicira s osobljem bolnice, a i dalje je priključen na pumpu za negativni pritisak, kojom se izvlači vazduh iz grudnih duplji – naglasio je Miljković.
Direktor Klinike je rekao da je bolnička soba u kojoj je smešten Radosavljević pod neprekidnim nadzorom policije, čiji se pripadnici nalaze u i ispred sobe. On ističe da je to neophodno budući da se na istoj klinici oporavlja i dvoje teško ranjenih iz Jabukovca – Siniša Badžikić i Vanuca Baderević.
– Badžikić je saznao da je njegov petnaestogodišnji sin Srđan ubijen i izuzetno je psihički uznemiren. Inače, Baderević i Badžikić su stabilnog zdravstvenog stanja – naglašava Miljković.
Na osnovu urađenog skenera, kaže Miljković, uočen je deo metka koji je došao do lobanje glave Badžikića, ali na sreću nije probio lobanju. Radosavljević je prvo pucao na Srđana, a zatim i na njegovog oca Sinišu koji je u dvorištu porodične kuće Badžikića potrčao da pomogne smrtno ranjenom sinu.
U selu Jabukovac, pored Negotina, u petak je ubijeno devet slučajnih prolaznika – četiri žene i pet muškaraca. Sve žrtve su se zatekle na ulici kada je Radosavljević pucao na njih. Nikola Radosavljević je 27. jula oko 17 sati imao sukob sa suprugom, nakon čega je prvo usmrtio tri osobe, a zatim nasumično nastavio da puca iz lovačke puške. Policija ga je uhapsila na lokalnom groblju nakon što je pokušao da se ubije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari