Radulović: Deca nam beže iz zemlje, a vlast pokušava da gubitak kompenzuje migrantima 1Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da se migratska kriza može rešiti prestankom bombardovanja i omogućavanjem izbeglicama da se vrate u svoje zemlje porekla.

On je na subotičkoj televiziji K23 kazao da naseljavanje migranata na određene teritorije predstavlja „globalistički interes velikih kompanija koje vape za jeftinom radnom snagom, a ne humano rešenje krize“ i dodao da je jedan od glavnih globalističkih ciljeva „ukidanje suvereniteta država i brisanje granica“.

„(Predsednik Srbije) Aleksandar Vučić i njegov režim su apsolutno u službi globalista, što potvrđuje i Vučićeva teza o izjednačavanju broja naše dece koja odlaze u svet i migranata koji će ostajati u Srbiji, do 2028. godine. Ovo očigledno nije u interesu potomaka onih koji su gradili Srbiju i koji u njoj žive, nego je agenda nemačkih kolonijalnih interesa“, ocenio je Radulović.

Radulović je istakao da Nemačka kolonizuje Balkan i pretvara Srbiju u „koloniju jeftine radne snage iz koje deca odlaze u Nemačku, dok ovde nameravaju da nasele migrante za njihove fabrike za motanje kablova za jeftinu radnu snagu“.

„Nemačka kompanija Klet drži preko 60 odsto tržišta udžbenika za našu decu. Direktno iz srednjih stručnih škola kao što je medicinska agencije koje rade za nemačku državu vode našu decu u Nemačku. Naša Nacionalna Služba za Zapošljavanje (NSZ) ima programe zapošljavanja naših ljudi u Nemačkoj“, rekao je on.

Radulović je kazao Nemačka kroz svoje „programe i ‘nevladine’ organizacije koje finansira u Srbiji zajedno sa Sorošem Srbiji piše zakone, kontroliše medije“.

„Ovo ne postoji ni u jednoj suverenoj zemlji sveta, osim u Srbiji i na Balkanu. Predsednik SNS-a i SNS predstavljaju kolaboracionističku vladu koja sprovodi politiku Nemačke na Balkanu, baš kao što je to Nedić radio u vreme okupacije u drugom svetskom ratu“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari