Radulović: Deca nam beže iz zemlje, a vlast pokušava da gubitak kompenzuje migrantima 1Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da se migratska kriza može rešiti prestankom bombardovanja i omogućavanjem izbeglicama da se vrate u svoje zemlje porekla.

On je na subotičkoj televiziji K23 kazao da naseljavanje migranata na određene teritorije predstavlja „globalistički interes velikih kompanija koje vape za jeftinom radnom snagom, a ne humano rešenje krize“ i dodao da je jedan od glavnih globalističkih ciljeva „ukidanje suvereniteta država i brisanje granica“.

„(Predsednik Srbije) Aleksandar Vučić i njegov režim su apsolutno u službi globalista, što potvrđuje i Vučićeva teza o izjednačavanju broja naše dece koja odlaze u svet i migranata koji će ostajati u Srbiji, do 2028. godine. Ovo očigledno nije u interesu potomaka onih koji su gradili Srbiju i koji u njoj žive, nego je agenda nemačkih kolonijalnih interesa“, ocenio je Radulović.

Radulović je istakao da Nemačka kolonizuje Balkan i pretvara Srbiju u „koloniju jeftine radne snage iz koje deca odlaze u Nemačku, dok ovde nameravaju da nasele migrante za njihove fabrike za motanje kablova za jeftinu radnu snagu“.

„Nemačka kompanija Klet drži preko 60 odsto tržišta udžbenika za našu decu. Direktno iz srednjih stručnih škola kao što je medicinska agencije koje rade za nemačku državu vode našu decu u Nemačku. Naša Nacionalna Služba za Zapošljavanje (NSZ) ima programe zapošljavanja naših ljudi u Nemačkoj“, rekao je on.

Radulović je kazao Nemačka kroz svoje „programe i ‘nevladine’ organizacije koje finansira u Srbiji zajedno sa Sorošem Srbiji piše zakone, kontroliše medije“.

„Ovo ne postoji ni u jednoj suverenoj zemlji sveta, osim u Srbiji i na Balkanu. Predsednik SNS-a i SNS predstavljaju kolaboracionističku vladu koja sprovodi politiku Nemačke na Balkanu, baš kao što je to Nedić radio u vreme okupacije u drugom svetskom ratu“, dodao je on.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

26 reagovanja na “Radulović: Deca nam beže iz zemlje, a vlast pokušava da gubitak kompenzuje migrantima”

 1. Ne može se kriviti vlast za probleme, koji su aktuelni i postoje već decenijama. Radulović samo kritikuje, neka onda on da rešenje.

  • Trend odlaska iz Srbije datira od 90-tih godina prošlog veka.Međutim ni tamo više ne cvetaju ruže već se preživljava

  • Ma neverovatno, covek tek sta prica na mitinzima, Nemacka nam vrbuje decu iz skole, Nemacka i bankarski sistem krivi za sve na svetu, uso je u debelu teoriju zavere. Mozda se navrzo na Nemce jer je DW pisao o njegovom neplacanju poreza a sud u Nemackoj je odbio njegovu zalbu.. Kakva nam je opozicija ne radujem se mnogo ni kad bi se promenila vlast, vodenica bi tekla samo sa jedva cistijom ali vec upotrebljenom vodom..

  • Niko Vas ne tera da ga slusate.
   Nazalost govori istinu, a cak i povrsno razmisljanje o tome stvara veliku brigu i nespokojstvo.
   Onda hajde da negiramo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.