Rašković Ivić: Bilo bi dobro da žena bude predsednica Srbije, ali bi joj prebrojavali krvna zrnca 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bi bilo dobro da žena bude predsednica Srbije, ali da bi trebalo biti realan i pogledati šta bi se ženi koja bi se kandidovala, naročito ispred opozicije, dogodilo.

„Desio bi joj se topli zec, desilo bi joj se to da joj prebrojavaju krvna zrnca i da brutalno i vulgarno analiziraju njene bračne veze, njenu mladost i njenu decu. Ono što bi mi trebalo da radimo jeste da navikavamo mlade generacije da i za žene valja glasati“, rekla je Sanda Rašković Ivić za Newsmax Adria, saopštila je Narodna stranka.

Na pitanje da li bi se kandidovala, Sanda Rašković Ivić je odgovorila da je „počastvovana tom idejom“, ali da je uverena da u Srbiji ima još „mnogo pametnih, hrabrih i mlađih žena od nje koje bi za tu trku možda i bile bolje“.

Newsmax Adria navodi da se „spekuliše da bi kandidatkinje“ za predsednicu Srbije mogle da budu potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, ministarka energetike Zorana Mihajlović i potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari