Šapić: Do kraja meseca SPAS i SNS deo zajedničke organizacije, najviše mogu da pružim na lokalu 1Foto: Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije, navodeći da „nikakvi izbori ni bilo koje funkcije nisu motiv“ zašto se ujedinjuju.

On je, u intervjuu za danađšnju Politiku, rekao da će se u narednih nekoliko dana definisati kada će biti nastavak razgovora.

„Siguran sam da ćemo u naredne dve-tri nedelje doći do nekog dogovora i da ćemo već krajem ovog meseca biti deo zajedničke političke organizacije“, naveo je Šapić.

Na pitanje da li će spajanjem SNS i SPAS-a biti rešeno pitanje kandidata za naprednjaka za gradonačelnika Beograda, Šapić je rekao „videćemo“, kao i da „do izbora za Skupštinu grada Beograda ima još 11 meseci“.

„Svakako da najviše znanja, iskustva i rezultata imam iz lokalne politike i svakako da je na današnji dan to oblast u kojoj mogu najviše da doprinesem. Kako se izbori budu približavali, tako će i sve stranke, u skladu sa situacijom i okolnostima, da pripremaju svoje formacije za različite funkcije koje iziskuju izbori ispred nas. Potpuno sam siguran da ćemo imati najbolje i najjače kandidate za svako mesto“, kazao je Šapić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Šapić: Do kraja meseca SPAS i SNS deo zajedničke organizacije, najviše mogu da pružim na lokalu”

  1. Koliko su nezreli neki političari iz opozicije govori činjenica da gube vreme i energiju komentarišući koaliciju SPAS-a i SNS-a,umesto da napokon reše nesuglasice u svojoj kući koje bi ih mogle dovesti do ozbiljnog poraza na narednim izborima.

  2. malo, je kume….. mozes ti i mnogo vise. Evrovizija ili SANU ili komisije za doktorate na Univerzitetu

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.