SDS: Vučić i dalje optužuje bivšu vlast za sve 1Foto:www.sds-org.rs

Ekonomski ”uspesi” i makroekonomska ”stabilnost” kojima se aktuelna vlast hvali postignuti su otimanjem od građana drastičnim povećanjem svih poreskih stopa i smanjenjem plata i penzija, kao i na osnovu pada cene novca i svih berzanskih roba na svetskom tržištu, kaže se u današnjem saopštenju Socijademokratke stranke (SDS).

Umesto da peuzme odgovornosti za uništavanje životnog standarda građana i ekonomije, Vučić za sopstvene greške optužuje bivšu vlast, kaže se u saopštenju.

SDS kaže da sada proteste građana protiv povećanja cene nafte naziva protestima opozicije, a sopstvene ekonomske odluke objašnjava odlukama bivše vlasti od pre deset godina.

U saopštenju se još kaže da suočen sa protestom građana protiv njegove vlasti Vučić „pokušava i dalje da primenjuje gebelsovsku tehniku optuživanja bivše vlasti za sve“.

Sudeći prema njegovim rečima „ispada da ne protestuju građani protiv njega, nego opozicija protiv Borisa Tadića, jer po njemu ovo nisu građani, već organizovana opozicija, a odluke ove vlasti nisu njegove, već Tadićeve, saopštila je SDS.

Ova stranka konstatuje da „i nakon šest godina vlasti Vučić se i dalje ponaša kao da je opozicija, a da je predsednik države i dalje Boris Tadić, kaže se u saopštenju SDS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari