Šešelj: Vučiću u Vašingtonu ne preti opasnost 1Foto: FoNet/Božidar Petrović

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u Vašingtonu ne preti nikakva opasnost i da nema čega da se boji ako bude odlučan u odbijanju bilo kakvog rešenja koje bi Kosovo i Metohiju izdvajalo iz ustavnog sistema Srbije.

On je na konferenciji za novinare ukazao na to da su režimski mediji poslednjih dana namerno i unisono dizali izvesnu paniku u javnosti, kao šta čeka Aleksandra Vučića u Vašingtonu, pred kakvim će biti iskušenjima, kakvim se opasnostima izlaže, kakve će pritiske na njega vršiti i tako dalje, piše u saopštenju SRS.

Šešelj je rekao „da je to sve bilo nepotrebno, suvišno, da su uzalud takvo raspoloženje stvarali u narodu, jer Vučiću u Vašingtonu ne preti zapravo nikakva opasnost“.

On je rekao da se Vučiću u Vašingtonu ništa ne može desiti, „neće ga tamo ni uhapsiti, ni ubiti, ni čerečiti, ni bilo šta drugo“.

„Ko god kaže Kosovo nezavisno – ne može i gotovo, nema šta više da se raspravlja. Dosta smo raspravljali, dosta je Srbija popuštala, dosta je Srbija išla niz dlaku Evropskoj uniji i Americi. Srbija mora imati odlučne stavove po svojim egzistencijalnim, vitalnim pitanjima“, istakao je Šešelj.

Šešelj je rekao da je SRS veoma zadovoljna što je opozicija u Crnoj Gori pobedila na izborima i „prijateljski skrenuo pažnju da ne smeju dozvoliti da tri pobedničke stranke dođu u unutrašnje sukobe, da se pojavi nesloga po bilo kom pitanju“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Šešelj: Vučiću u Vašingtonu ne preti opasnost”

    • Sef voli kada ga tata drzi za ruku. Samo ostro Aco sa Amerikancima, kao na svadbi kada seces sarmu.

  1. Hahahahahahaha…pa ovaj ne može više ni javno da sakrije da su oni svi zapravo jedna familija koja drži vlast na ovim prostorima bez obzira da li su zvanično na vlasti ili van nje. Jasno je sada nadam se srbljima koja je to banda lažljiva i lopovska.

  2. Okrenuo mu ledja, prodao ga, povadio mu sve zube, isterao njega i stranku iz Parlamenta, on ga kurazi. A ja naivan mislio da je Dacic najveca krpa za otiranje ..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.