Šešelj: Vučiću u Vašingtonu ne preti opasnost

Ostavite komentar


    1. Sef voli kada ga tata drzi za ruku. Samo ostro Aco sa Amerikancima, kao na svadbi kada seces sarmu.

  1. Hahahahahahaha…pa ovaj ne može više ni javno da sakrije da su oni svi zapravo jedna familija koja drži vlast na ovim prostorima bez obzira da li su zvanično na vlasti ili van nje. Jasno je sada nadam se srbljima koja je to banda lažljiva i lopovska.

  2. Okrenuo mu ledja, prodao ga, povadio mu sve zube, isterao njega i stranku iz Parlamenta, on ga kurazi. A ja naivan mislio da je Dacic najveca krpa za otiranje ..

  3. Jedino dobro na ovim fals izborima je to sto je ovaj klovn otisao u politicku prislost. I svaku drugu nadam se. Vreme je da ratni huskac huska samo u svojoj dnevnoj sobi, svojoj obitelji.

  4. I ova uvlaka sebe naziva ČETNIČKIM VOJVODOM? Pa za tebe su partzani gospoda i junaci! Bruko!

  5. Zar nema u zemlji Srbiji nekog pametnijeg čija bi se reč čula nego objavljujete izjave osuđenog ratnog zločinca, malo vam je izgleda što je do juče sedeo u skupštinskoj stolici iako je osuđen, što je za nepoverovati…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.