SSP: Vučićev režim ušao u novu fazu zloupotrebe institucija 1Foto: Stranka slobode i pravde

„Pokretanjem krivičnog postupka protiv poslanika, i lidera srpskog pokreta “Dveri” Boška Obradovića, i još tri osobe Vučićev režim je ušao u novu fazu zloupotrebe institucija u obračunu sa političkim neistomišljenicima“, saopšteno je danas iz SSP.

– Nakon što su poslanik Martinović, i poslanica Božić štrajkovali glađu sa zahtevom da se tužilastvo oglasi povodom incidenata ispred Narodne Skupštine u kojima je nastradao sako Marjana Rističevića, i ponos Zlatibora Lončara sve maske su pale. U Vučićevoj Srbiji MUP, i tužilastvo nisu u funkciji zaštite prava građana, već predstavljaju servis, koji ispunjava želje, i zahteve naprednjaka – navodi se u saopštenju.

Iz SSP su postavili pitanje kako objasniti to da nije pokrenuta istraga protiv poslanika Đukanovića „koji je organizovao, i komandovao upadima huligana na naše krovove sa kojih su puštali snimljene navijačke pesme, i palili baklje čime su izazvali opštu opasnost“.

– Kako drugacije objasniti da državna tužiteljka Zagorka Dolovac uporno ćuti na sve dokaze o mahinacijama, i kriminalu u fabrici “Krušik” koje joj je dostavila poslanica, i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. I kako na kraju drugačije objasniti da tužilaštvo već četiri godine ne može da utvrdi ko su kompletni idioti iz Savamale, ali zato nakon što Obradovića optuže poslanici iz SNS-a, a tabloidi razapnu reaguju po hitnom postupku – stoji u saopštenju.

Iz SSP poručuju da su primeri dvostrukih standarda u Srbiji svuda oko nas.

„Zato smo u slobodnom padu na svim listama koje govore o vladavini prava. Jasno je da u Srbiji očigledno jedan zakon vazi za građane, a drugi za sve koji u džepu imaju člansku kartu SNS-a“, smatraju u SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari