Stefanović: Ušao sam u politiku zbog Vučića, svoju političku budućnost ne vidim mimo njega 1Foto: Beta/Vlada Srbije/ Slobodan Miljević

Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog i dok on smatra da ima smisla da radimo ovo ja ću da radim i da se zajedno borim sa njim, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i potvrdio je da svoju političku budućnost vezuje uz aktuelnog predsednika Srbije.

Nikada nisam razmišljao da moram po svaku cenu da budem tu gde jesam, rekao je Stefanović u intervjuu za praznično izdanje „Večernje novosti“.

Komentarišući tvrdnje opozicije da predvodi jednu struju u SNS, Stefanović je kategorično naglasio da pripada samo jednoj struji.

„Pripadnik sam jedne struje i to je struja Aleksandra Vučića. Uvek je bila. Od devedesetih, pa naovamo“, rekao je Stefanović navodeći da je uvek birao stu struju „i kada je trebalo da se potvrdi u teškim trenucima“.

„Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića“ rekao je Stefanović.

On je potvrdno odgovorio na pitanje da li bi Vučićevo povlačenje značilo i njegoov odlazak iz politike. „Svakako neću biti na bilo kakvoj funkciji. Ni javnoj, ni stranačkoj“, potvrdio je Stefanović. Na konstataciju kako je proteklih nedelja bio „dežurna meta opozicije zbog navodnih afera“,

Stefanović je rekao da se „ne obazire na to“, ocnivši da se „sve svodi na izmišljotine i rekla-kazala priče koje nemaju veze s istinom“. „Sve institucije su dale mišljenje da u tim tvrdnjma nema istine“, rekao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari