SZS: Ako gradonačelnik Beograda hoće da dokaže da nije "fikus", mora da smeni Vesića 1Zoran Radojičić Foto: Beoinfo/Peđa Mitić (Arhiva)

Savez za Srbiju (SzS) je danas saopštio da gradonačelnik Beograda Zoran Radojiči, „ukoliko želi da dokaže da nije fikus“, mora da smeni svog zamenika Gorana Vesića.

„Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je iskoristio Vesićev put u Brisel i organizovao sastanak odgovornih za višegodišnje maltretiranje Beograđana. Shvativši da Vesić nema kapacitet da u roku završi nijedan započeti posao, gradonačelnik je odlučio da preuzme funkciju gradskog menadžera koju je Vesić ukinuo kako bi sprečio bilo koga da se meša u njegove kombinacije“, ocenio je SzS za Beograd.

Kako je navedeno, „to što je Radojičić utvrdio da je uzrok kašnjenja svih radova nedostatak radnika na gradilištima, mi već znamo“.

„To što ne razgovara s Vesićem je za njega dobro, ali ništa ne menja. Ali ako Radojičić zaista hoće da dokaže da nije fikus, on mora da smeni Vesić Gorana“, piše u saopštenju.

„Ukoliko to ne uradi, ostaće upamćen kao gradonačelnik koji se nije mešao u svoj posao, a služio je samo da popuni prazan prostor koji nastane kada Vesiću zbog nezadovoljstva naroda njegovim radom narede da se ne pojavljuje u javnosti“, poručio je Radojičiću SzS za Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari