Tadić: Umesto kriznog, imamo režimski štab 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Predsednik Socijaldemokratske stranke i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da izjava doktora Predraga Kona i drugih lekara, o mogućem razbuktavanju korona virusa data dan posle, a ne pre izbora , svedoči da umesto „kriznog imamo režimski štab“.

 

Tadić je, na svom Tviter nalogu, to okarakterisao kao besramno, ocenivši da su „lekari u političkoj službi Vučićevog režima“.

„To što dr Kon i drugi članovi kriznog štaba upozoravaju na razbuktavanje korone tek dan nakon izbora, a ne dan pre, svedoči o tome da su ti lekari pre svega u političkoj službi Vučićevog režima, a ne u službi zaštite zdravlja građana. Umesto kriznog, imamo režimski štab. Besramno“, naveo je Tadić.

Podsetimo, epidemiolog Predrag Kon napisao je na na svom Fejsbuk nalogu da je epidemiološka situacija Kovid 19 u Beogradu ponovo preteća i naglasio da je veoma veliki broj dnevnih pregleda sumnjivih slučajeva na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Kako Večernje novosti pišu, Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 sutra će zasedati zbog porasta broja inficiranih korona virusom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari