Telekom: Protiv nas se vodi najbrutalnija kampanja 1Foto: Zoran Spahić

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da se protiv nje vodi najbrutalnija kampanja sa ciljem jačanja jedne strane firme, koja predstavlja direktnu konkurenciju.

„Svi pokušaji urušavanja Telekoma Srbija neće uspeti, jer će kompanija još odlučnije sprovoditi svoju razvojnu strategiju. Naš cilj je da postanemo regionalni lider u pružanju svih usluga i motor razvoja privrede u regionu“, navedeno je u saopštenju.

Danas je Draško Marković, izvršni direktor za ljudske resurse kompanije Telekom, prekinuo konferenciju za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, sklanjajući opremu i optužujući je da radi protiv interesa države.

Takođe, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo je danas Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv članova Nadzornog odbora Telekoma Srbija, državnog revizora i odgovornih lica iz ministarstava privrede i trgovine, zbog sumnje da su kupovinom kablovskih operatera oštetili to javno preduzeće za više od pola milijarde evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari