Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je danas vršiocu dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Miloradu Grčiću da nikada iz opozicije nije preletela u vlast, a da je Srpska napredna stranka apsolutni pobedenik kad je reč o političkim preletačima.

Nema partije na vlasti koja je imala više preletača od kad je Srbije, a ja nikada nisam iz opozicije preletela u vlast, navodi se u odgovoru Tepić na pismo Grčića.

Da, angažovala sam se u dve stranke i to gotovo 10 godina u Ligi socijaldemokrata Vojvodine i 10 meseci u Novoj, istakla je ona.

Razlog za izlazak iz obe je razilaženje u političkim stavovima, od predsedničkih i beogradskih izbora, do Kosova i Metohije i protivljenja kolaboraciji sa vašim Šefom. Tako ga oslovljavate, zar ne, upitala je Tepić, aludirajući na Aleksandra Vučića.

Tepić je konstatovala da Grčiću nije lako, jer ga ne drže uzalud tri godine protivzakonito na čelu EPS.

„Ne uvaljuju vam tek tako da tri godine protivzakonito potpisujete ugovore vredne milijarde i milijarde tuđeg novca – novca građana, prema kom vaša partija i bratija imaju bezgraničnu ljubav”, ocenila je ona.

„Zato bolje brinite o sebi i zašto vas vaš Šef tretira kao nepismenog idiota koji će zbog njega i u zatvor. I da se odmah razumemo, ja takvog šefa, niti Šefa nemam, a za gospodina Dragana Đilasa ne brinite”, navela je Tepić.

„On nikada nije bežao ni pred zakonom, ni iz Srbije, a njegova adresa je, na žalost, postala dobro poznata vašim navijačkim grupama”, zaključila je Tepić u pisanoj izjavi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima”

 1. Da li će iko da objavi da je u Beogradu grejanje očajno, ovo ni jedne godine nije bilo. Lopovi pokrali pare za grejanje, sto nam svakog meseca uzimaju preko infostana.

  • Neće. Kao što neće da objave da nas fruškogorski koridor sa dva tunela i jednim mostom košta 605 miliona evra, a samo most na Adi 500 miliona evra, i to bez pristupnih saobraćajnica, neće ni da objave, a ni da pitaju kako je neko ukrao više nego što košta fruškogorski koridor, a ostavio dug Beogradu koliko koštaju i koridor i most na Adi zajedno.

   • Ako se toliko gradi i toliko mnogo krade pitam se gde su pare kada je DS bio na vlasti? Nije se gradilo, a pare nestale.

   • Sendvič za gospodina, a pošto je duži tekst u pitanju, i potpune budalaštine u njemu, i hiljadarka !!!

    • Smislite nešto pametnije. Sendviče ne jedem, a hiljadarku iskoristite da nešto pročitate i naučite. Kada to uradite možda ukapirate da je politika u Srbiji najveći biznis, to uključuje i Tepićku. Da ste pogledali kako sam se potpisao dovoljan je IQ 80 da shvatite da nisam SNS simpatizer. Pozdrav iz toplog Egipta.

  • Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima.
   Reče preletačica sa obrazom kao đon.

 2. Marinika laže samo danima koji se završavaju na „A“ i „K“ ostalim danima priča istinu….

  • Mnogo kratak ovaj nebulozni komentar, tako da za danas samo 500 dinara, i prazan sendvič !

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.