Tribina Saveza za Srbiju "Ko je opozicija u Užicu" 1Skupština grada Užica Foto: N. Kovačević

Umesto u velikoj sali gradske skupštine, kako je to ranije bilo najavljeno, tribina pod nazivom „Ko je opozicija u Užicu“ održaće se u prostoru Mesne zajednice Centar u sredu, 12. februara od 19 časova. 

Skup organizuje užički ogranak Saveza za Srbiju i na njemu će govoriti predstavnici stranaka koje čine taj savez i predstavnici udruženja građana.

Vladimir Ristović, odbornik Dveri, rekao je za Danas da je „zahtev za korišćenje sale podnet gradskoj upravi pre dvadesetak dana, ali da su ih iz te uprave tek u utorak obavestili da će taj prostor biti zauzet, zbog jednog švajcarskog projekta i ponudili salu u Mesnoj zajednici Centar“.

„Nisu nas odbili, već su nam ponudili manju salu i to nije neki problem“, kazao je za Danas Ristović. On je dodao da im je u Gradskoj upravi rečeno da nisu mogli da nađu podnosioca zahteva Dragana Babića, takođe odbornika Dveri za koga je naveo da je u inostranstvu od prošlog vikenda, kako bi ga ranije obavestili da će skupštinska sala biti zauzeta.

U pozivu, koji je Savez za Srbiju uputio građanima Užica, ističe se da „osam godina Srbija trpi torturu Aleksandra Vučića“ i da je „trenutak da kažemo dosta!“

„Moramo okončati privid da živimo u normalnoj državi. Zato pozivamo građane da se bojkotom suprotstavimo još jednim nameštenim izborima. Vreme je da građanima vratimo oduzeto dostojanstvo“, navodi se u pozivu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari