Vučević u društvu spornih "biznismena", omladina Narodne stranke traži objašnjenje 1Omladina NS poziva gradonačelnika Novog Sada: Trgu slobode Foto: R.B.

Omladina Narodne stranke u Novom Sadu organizovala je performans na Trgu slobode ispred Gradske kuće i pri tom raširila transparent sa natpisom „Zašto ćutiš Miloše“. Naime, oni prozivaju gradonačelnika Novog Sada da objasni javnosti kako i zašto se nalazi u društvu sa kriminalcima i tzv. biznismenima.

Na fotografiji koju je prikazala Mirjana Nastasić, vidi se gradonačelnik Vučević na proslavi slave kako lomi kolač u društvu mladog preduzetnika Marka Bosanca, koji je za nekoliko godina sa početnih 40 evra stigao do prihoda od preko 10 miliona evra.

Vučević u društvu spornih "biznismena", omladina Narodne stranke traži objašnjenje 2
Mirjana Nastasić pokazuje sporne fotografije

Omladina NS podsetila je i da se Vučević slikao sa čovekom koji je poznat po nasilničkom ponašanju, te pozivaju gradonačelnika da objasni sa čime se njegov poznanik bavi i da li prvom čoveku grada dolikuje da se druži sa takvim osobama, među kojima je i Slobodan Milutinović Snajper, vođa navijača FK Vojvodina, koji je već tri puta bio na meti protivnika iz kriminalnih krugova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari