Vučić: Hoće da mi zavežu jezik, da ne smem da govorim 1Foto: (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da kritike što je baš on govorio o medijima u Davosu dolaze od onih koji imaju „apriori negativan stav“ prema njemu i da na to može samo da se osmehne.

„Takvi bi da mi zabrane da govorim, odakle mi pravo da govorim, odakle pravo nekima da me puste da govorim“, rekao je Vučić u dnevniku Radio televizije Srbije.

Prema njegovim rečima, to predstavlja ukidanje pravila da se čuje druga strana, pa da postoji samo sud takvih koji ga napadaju, a da njemu „zavežu jezik i da ne sme ništa da kaže“.

„I pored toga još da kažu da sam Hitler ili Pinoče a i tada valjda ne smem da odgovorim, jer ako bih odgovorio nekog bih uvredio“, rekao je Vučić.

On je rekao da stanje u toj oblasti „nije idealno“, i da će morati da se napreduje i mnogo toga da se uradi, ali da će se rezultati „pokazivati vrlo brzo“.

„Ne sekiram se, naučio sam na napade i kritike, što je rekao jednom (premijer Bugarske) Bojko Borisov, imam široka ledja i mogu da to podnesem“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari