Vučić: Počela borba protiv kriminala, imamo uvezene kriminalne klanove 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je borba protiv kriminala počela i da je, kako bi se kriminal počistio, bitno da se počiste oni koji sa kriminalcima sarađuju.

„Borba je počela i te kako počela. Uhapšeni su ljudi koji su pokušali ubistvo Alibega, a sve se tiče narko biznisa. Mi znamo i ko je juče izvršio ubistvo, i u toku je potraga za licem i lice koje je likvidirano i lice ranije likvidirano u Ušću imali su značajne kontakte sa pojedinim ljudima iz državnih struktura. To je ono što nas zanima, tu će borba biti najžešća“, rekao je Vučić u Batajnici.

On je poručio da će država ljudima obezbediti punu sigurnost i bezbednost i da će se borba protiv mafije nastaviti na još snažniji način.

„Mi imamo uvezene kriminalne klanove, a ovi naši odavde su izvođači radova u smislu prodaje narkotika i pucača, kao i pojedini iz Republike Srpske. Naš je posao da to počistimo. Da bi se to počistilo, moraju da se počiste oni koji sa kriminalcima sarađuju“, poručio je Vučić.

Advokat Božo Prelević izjavio je danas da kriminalni klanovi koji su aktivni u Srbiji nisu „uvezeni“ kako je to rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, već smatra da „na čelu mafije piše ‘mejd in Serbia’ (proizvedeno u Srbiji)“ i da je to tako već tri decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari