Vučić: Svi su navalili da sruše SNS, imaćemo žestoku konkurenciju na izborima 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević (Arhiva)

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ona imati „žestoku konkurenciju“ na narednim izborima jer su kako je ocenio, „svi navalili da sruše SNS“.

„Volim takve utakmice, a o rezultatu odlučuju građani i uveren sam da će doneti najbolji sud za sebe. Ljudi glasaju za sebe, za svoju i budućnosti svoje dece, glasaju za onoga za koga mogu da budu sigurni da će da brine o penzijama ne praznim pričama već stvaranjem sistema“, kazao je Vučić novinarima posle obilaska radova na rekonstrukciji Opšte bolnice u Leskovcu.

Komentarišući izjavu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da će lider socijalista Ivica Dačić biti kandidat koalicije te dve stranke za premijera posle narednih izbora, Vučić je kazao da svako ima pravo da ističe svoju kandidaturu i želje, ali je dodao da su izbori „daleko“ i da ima „mnogo prečih stvari“.

„Partije u opoziciji i na vlasti su izašle sa kandidatima, i mi ćemo, ali o tom – potom. To je pokazatelj da moramo da se borimo da sačuvamo apsolutnu većinu. Oni koji najveći deo tereta moraju da nose na leđima, imaju najmanje prava, a na kraju će narod da odluči koga će da podrži. Imam ja njih i u partiji koji misle da bi bili bolji premijeri od Ane Brnabić“, kazao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari