Crtani film za novi singl "Pričaju da kidamo" (VIDEO) 1Foto: Stereo Banana

Koncertno aktivnu letnju sezonu dvojac Stereo Banana otvara 8. juna, nastupom u novom beogradskom klubu Neverland, koji se nalazi preko puta Hale 7 beogradskog Sajma.

Pesma „Pričaju da kidamo“ najavljuje i novi album koji je planiran da se pojavi do kraja godine u izdanju diskografske kuće Lampshade Media.

– Na ideju da radimo ovakav spot su došli ljudi iz ekipe Go Hektik iz Beograda. Predložili su nam, mi smo pogledali neke njihove radove, između ostalog i spot za pesmu benda Repetitor i nama se to dopalo. Trebalo nam je malo vremena da odlučimo za koju pesmu hoćemo da radimo spot i na kraju smo se složili da to bude ‘Pričaju da kidamo’. Glavnicu scenarija je napisao naš saborac Miroslav Petković, dok smo mi dodavali detalje i neke naše ideje koje smo želeli po svaku cenu – kazali su momci Marko Anđelković i Nemanja Nedeljković iz benda Stereo Banana za Danas.

U saopštenju za medije je ukazano da „u spotu junaci Naopak i Nemus razotkrivaju svoj metod pravljenja globalnih muzičkih hitova, upoznajući publiku sa produktivnim pozadinskim timom „Babe Mađijarke“ koje po ceo dan šiju sambu na tajnoj lokaciju u niškom Durlanu“.