petak 29. decembar – KIKI LESENDRIĆ I PILOTI

subota 30. decembar – BJESOVI

ponedeljak 01. januar – KANDA, KODŽA I NEBOJŠA

Mesto održavanja: SubBeerni centar u Cetinjskoj 15, Beograd

Kiki Lesendrić i Piloti otvoriće svojim koncertom novu pivnicu, gde će se održavati koncerti poznatih izvođača, ali će vrata biti otvorena i za tribjut i kaver muzičare, kao i za demo bendove.

Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Leto“, ali i onim nešto mlađim poput „Slučajno“, „Noć kao iz sna“, „Manje više“ i mnoge druge.

Pored „Kikija Lesendrića i Pilota“, predstojeći koncerti u Cetinjskoj 15 su i 30. Decembra (subota) Bjesovi, 31. decembra (nedelja) Magic Bush, Maljčiki, DJ Miloš Vlalukin i 01. Januara (ponedeljak) Kanda Kodža i Nebojša.

petak 22. decembar  – ELEKTRIČNI ORGAZAM

Mesto održavanja: Firchie Think Tank Studio, Novi Sad

Vreme: od 22 časa

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg koncerta ponovo će nastupiti Električni orgazam u Novom Sadu.

Pored svih dobro znanih hitova bend će promovisati singlove sa predstojećeg albuma „Gde smo sad“, koji svetlost dana treba da ugleda na proleće 2018. godine.

petak 29. decembar  – BRKOVI

Mesto održavanja: Quarter, Novi Sad

Vreme: od 21 čas

Miljenici novosadske publike, zagrebački punk-folk bend Brkovi dolaze u novosadski klub Quarter.

Posle 13 meseci Brkovi se vraćaju u ovaj kultni klub koji su prethodne godine napunili dve večeri za redom.

Na koncertu u Quarteru publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere, kao i dva nedavno objavljena singla za pesme „Boli me“ i „Sudbina“.

petak 29. decembar  – HORNSMAN COYOTE

Mesto održavanja: Atom Akademija, Beograd

Vreme: od 22 časa

Novi album Nemanje Kojića pod nazivom “Sevengreen” imaće svoju prvu, zvaničnu koncertnu, beogradsku promociju.  Hornsman Coyote, nekadašnji frontmen kultnog sastava “Eyesburn”, danas lider groove rock benda Remedy  i dugogodišnjeg solo reggae projekta “Hornsman Coyote” svoj novi album “Sevengreen” (10. album Hornsman Coyote-a) promoviše širom Srbije i Evrope.

Coyote će u Beogradu nastupati sa svojim sound systemom, a kao podrška na koncertu nastupaće beogradski reggae DJ Gaggie i kikindski drum n bass/jungle dj Gigatron Selecta. 

subota 30. decembar – ĐORĐE BALAŠEVIĆ

Mesto održavanja: Štark Arena, Beograd

Vreme: od 20 časova

Đorđe Balašević pre nekoliko dana je objavio na svom zvaničnom YouTube kanalu novu pesmu „Baronov bal“, kako nosi naziv i koncert koji će održati 30. decembra u Beogradskoj areni.
Koncert je nazvan po stihu „Kada je pre mnogo leta bal pravio baron“, kako počinje pesma „U razdeljak te ljubim“, koja je objavljena pre tačno četrdeset godina.

„Kada smo odlučili da ovaj praznični koncert nazovemo ‘Baronov bal’, po prvim stihovima koje sam ikada snimio, pomislio sam da bi i prema publici lepši gest bio da napravimo mali omaž davnom tangu koji mi je prilično odredio život. ‘U razdeljak te ljubim’ bila je prva pesma koju sam uopšte i otpevao u ‘mikrofon’, što u ovom vremenu ‘hleba i audicija’ zvuči skoro nerealno”, rekao je Balašević za „Večernji list“.

nedelja 31. decembar

Specijalan vodič za novogodišnju noć može da se nađe na sajtu Danasa.